vacature commerciële binnendienstmedewerker verhuur

Neem contact op

WAT DOE JE ALS COMMERCIËLE BINNENDIENSTmedewerker Verhuur?

Als commercieel verhuurmedewerker binnendienst ben jij de onmisbare schakel binnen ons jonge en snelgroeiende expat-bemiddelingskantoor, VERRA Makelaars. Met vestigingen in Den Haag en Rotterdam, zijn we trots om de grootste expatmakelaar in Zuid-Holland te zijn. Onze focus ligt op het verhuren van appartementen en woningen in het hogere segment, en het beheren van vastgoedportefeuilles voor beleggingsinstellingen.

Jouw rol

Met zorg selecteer jij de meest passende kandidaten voor onze woningen. Je assisteert je buitendienstcollega’s met het inplannen van kandidaten voor de bezichtigingen.

Je zorgt voor een vlotte administratieve afhandeling bij succesvolle matches. Je assisteert je collega’s bij het opstellen van advertenties, huurovereenkomsten en aanvragen van facturen, tot en met het afmelden van de woningen. Het verhuurproces houd je nauwlettend in de gaten en je monitort de voortgang van dossiers.Om ons nieuwe woningaanbod te promoten, schrijf je wervende teksten waardoor kandidaten zich kunnen inbeelden hoe ze door de woning lopen en selecteer je de beste foto's voor de advertentie. Je bent medeverantwoordelijk voor het beheer van onze sociale media kanalen en je beantwoordt vragen van zowel woningeigenaren als woningzoekenden, die via mail of telefoon binnenkomen. Kortom, je ontzorgt het team in de meest brede zin van het woord en je bent de verbindende factor die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt, vooral wanneer de makelaars veel buiten de deur zijn.

het team

VERRA Makelaars is een hecht en gezellig team, op kantoor Den Haag bestaat het verhuurteam uit 3 collega’s en straks jij als binnendienstexpert. Elke dag werken we hard en enthousiast samen om onze klanten blij te maken. Naast serieuze inzet is er altijd ruimte voor plezier, waarbij we elkaar ook buiten het werk leren kennen en genieten van leuke teamuitjes.

Wie zoeken we

Jij bent iemand die uitblinkt in het brengen van structuur binnen een hectische en dynamische werkomgeving. Je bent proactief en pakt graag verbeterkansen met beide handen aan. Out-of-the-box denken is voor jou vanzelfsprekend, en je schrikt niet terug van uitdagende situaties. Multitasking is jouw tweede natuur, en zelfs in drukke tijden weet je het hoofd koel te houden. Je bent communicatief sterk, klantgericht, hebt een positieve instelling en houdt van gezelligheid! Engels beheers je naast de Nederlandse taal, aangezien je ook met expats werkt.

Ervaring in de vastgoedbranche is geen vereiste, zolang je een hbo werk- en denkniveau hebt. We geloven in jouw potentieel en zijn bereid je alle benodigde vaardigheden te leren. Een achtergrond in administratieve taken en klantcontact is echter wel een grote pre!

wat bieden wij jou

  • Je verdient tussen de 2.250 - 2.750 euro (op basis van 40 uur), afhankelijk van je ervaring.
  • Een jaarcontract, met uitzicht op onbepaalde tijd bij goed functioneren.
  • Een goede werksfeer, met hele leuke gezellige collega’s.
  • Een teamuitje één keer per jaar en een weekend weg.
  • Een platte organisatie, waar geen sprake is van hiërarchie.

 

HET BEDRIJF WAAR je kOMT WERKEN

  • Verra Makelaar B.V. is het grootste expat bemiddelingskantoor in Zuid-Holland met twee vestigingen. Een in Den Haag en een in Rotterdam.
  • Het kantoor in Den Haag zit in een prachtig statig oud pand en het kantoor in Rotterdam ligt middenin het centrum.
  • Wij helpen veel internationale bedrijven bij het vinden van huisvesting voor hun medewerkers. Door deze internationale setting ontmoet je mensen uit de hele wereld!
  • Neem vooral een kijkje op onze website: verra.nl, voor meer informatie over ons bedrijf.

Het team

Word jij onze nieuw collega?

Lotte Groenenboom
Rotterdam,

Lotte Groenenboom

Vestigingsmanager
Nick Lugo
Rotterdam,

Nick Lugo

Aanhuur makelaar
Peter van Straaten

Peter van Straaten

Ver- en aankoop makelaar
Azizha Kaisiepo
Den Haag,

Azizha Kaisiepo

Aanhuur makelaar

NEEM CONTACT MET ONS OP. NAAST PROFESSIONEEL ZIJN WE OOK HEEL AARDIG!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms