visual

Aanhuur

Echte aandacht voor klanten die op zoek zijn naar een (tijdelijke) huurwoning, waar is dat tegenwoordig nog te vinden? Bij Verra Makelaars staan onze huurspecialisten dag en nacht voor u klaar om u te begeleiden en uw vragen rondom de woningmarkt te beantwoorden. Of u nu als particulier een woning wilt huren, als expat naar Nederland komt of als werkgever geschikte huisvesting zoekt voor medewerkers.

Maak een afspraak

aanhuur 1

Onze unieke aanpak

De huidige vastgoedmarkt is een zeer dynamische omgeving, zeker in grote steden in Zuid Holland. Met een specialist aan uw zijde wordt de zoektocht naar een nieuwe (tijdelijke) huurwoning een stuk overzichtelijker. Voor zowel Nederlandse als internationale klanten weten onze makelaars precies waar ze moeten zoeken. Met onze kantoren in Den Haag en Rotterdam heeft Verra Makelaars een ruim werkgebied en de juiste connecties voor u. Naast het vinden van een geschikte woning ontzorgen onze makelaars u ook bij vragen over de winkels en voorzieningen in de omgeving en het controleren van huurcontracten en administratieve onduidelijkheden. Verder ondersteunen wij praktische zaken zoals het vinden van kinderopvang of het vinden van Nederland’s favoriete vervoersmiddel; een nieuwe fiets. Vragen zoals waar de dichtstbijzijnde tramhalte of internationale school voor de kinderen zich bevindt, vinden wij niet meer dan normaal. Uw team van huurspecialisten binnen Verra Makelaars staat voor u klaar vanaf het moment dat u zich gaat oriënteren op een verhuizing naar Nederland, tot ver na het ontvangst van de sleutels van uw nieuwe huurwoning.

Disclaimer Aanhuurservice Verra Makelaars
Op dit moment biedt Verra Makelaars alleen maatwerk aan voor zakelijke klanten en expats. Er heerst schaarste op de Nederlandse woningmarkt als het gaat om het aantal beschikbare huurwoningen, dit resulteert erin dat de wachttijden op en het zoekproces naar een beschikbare huurwoning enorm kunnen oplopen. Wij kunnen helaas niet in elk prijssegment onze gebruikelijke full service aanpak bieden, hierdoor heeft Verra Makelaars heeft ervoor gekozen om nieuwe verzoeken alleen te accepteren van expats en zakelijke relaties: hier kan door maatwerk onze gebruikelijke dienstverlening nog wel worden geboden. Dit betekent helaas ook dat we woningdelers, (internationale) studenten en mensen zonder een vaste arbeidsovereenkomst op dit moment niet kunnen helpen. 

In zeven stappen verhuizen

Het aanhuurproces

Kennismaken

Maak (digitaal) kennis met uw aanhuurspecialist. We bespreken de mogelijkheden en beantwoorden uw vragen.

Zoekprofiel

We stellen op basis van uw zoekprofiel een shortlist op met woningen die aan deze wensen tegemoet komen. Op en ‘buiten’ de markt om.

Huizenroute

Wij halen u op bij uw tijdelijke accommodatie en nemen u mee naar alle potentiële woningen. Ondertussen maken we u wegwijs in de omgeving.

Onderhandeling

U kiest de woning die u graag wilt huren en onze aanhuurspecialist onderhandelt namens u tot er overeenstemming is bereikt.

Ondertekenen

We controleren de huurovereenkomst en nemen deze met u door zodat u deze met een gerust hart kunt ondertekenen 

Inspecties en sleutels

Bij de sleuteloverdracht gaan we met u mee naar de inspectie voor oplevering. U ontvangt de sleutels van uw nieuwe woning!

Verhuizen

Nadat de sleutels zijn overhandigd, verdwijnen we niet uit beeld. We adviseren bij vragen en zijn altijd bereikbaar 

reviews carrousel

Tevreden klanten

MOOIE BEOORDELINGEN

We had good service from Verra. They were responsive and informative. The sale went through quickly and efficiently.

Een funda gebruiker - selling

Wij hebben een goede ervaring met VERRA bij de verhuur van onze woning. Het team is vriendelijk en professioneel waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de klant. De medewerkers van het kantoor zijn goed te bereiken, zowel telefonisch als per mail, en vragen worden vlot en volledig beantwoord.

Harry Moreel - letting

Being new to the country, we (me and my wife) defintely were no accustomed to the purchase process of properties in NL. Niek from Verra Makelaars was extremely helpful by guiding us carefully through out the process. Although timelines were a challanege but Niek really perservered in finding us a home quickly. Excellent service!

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - buying

I was unable to easily view houses due to work restrictions. Niek at Verra was able to work miracles around my very restrictive schedule. Not only did he offer to view on my behalf, but he was able to get appointments outside of the scheduled appointment. He was flexible, took the time to understand my needs and was able to provide solid advice on the final bidding process.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - buying

Iwan Post van Verra heeft ons goed geholpen met het bezichtigen en beoordelen van verschillende panden. Zijn inzichten over ieder pand waren erg behulpzaam om te oordelen of de locatie, prijs en staat van het pand in orde waren. Uiteindelijk voor deze woning gekozen waar nog veel werk aan verricht moest worden, maar Iwan heeft geholpen om daar ook een gepaste prijs voor te bieden waardoor we genoeg budget overhielden voor de verbouwing.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - buying

Professionele diensten

Voor bedrijven

Op zoek naar een (tijdelijke) woning voor (één van) uw werknemers? Verra Makelaars opent de deuren naar een netwerk van voorzieningen en diensten, ingericht voor expats en young professionals. Met onze Home Finding Service zorgen wij ervoor dat expats binnen no-time geschikte huisvesting hebben gevonden en zich kunnen settelen in hun nieuwe stad. We beantwoorden vragen, adviseren over faciliteiten en praktische en administratieve zaken als inschrijvingen, bankrekeningen en internationale scholen. Ons team van specialisten heeft ruime ervaring in het begeleiden van bedrijven bij het plaatsen van één tot meerdere werknemers en hun families.

Neem contact op

Lees meer

Thuis in een uitgebreid werkgebied

Onze vestigingen

Met onze drie kantoren in het populaire en prestigieuze Statenkwartier van Den Haag en het bruisende centrum van Rotterdam is Verra Makelaars actief in een zeer ruim werkgebied. Onze makelaars kennen de wijken en buurten op hun duimpje en beschikken over alle nodige lokale kennis. Door het internationale karakter van de beide steden en omgeving verhuren of verkopen wij regelmatig woningen aan expats en locals.

Neem contact met ons op. Naast professioneel zijn we ook heel aardig!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms