visual

aankoop

Als gespecialiseerd makelaarskantoor in de expat branche kunnen we ons voorstellen dat het aankopen van een woning in Nederland voor u als expat een grote stap is. Ons ervaren makelaarsteam zal u bij elke stap in dit proces begeleiden totdat we uw droomhuis hebben gevonden.

Maak een afspraak

aankoop 1

Meerwaarde

Met een aankoopspecialist van Verra Makelaars aan uw zijde wordt de zoektocht naar uw nieuwe thuis een positieve ervaring. Zoals een verkoopmakelaar de belangen van een verkoper behartigt, gaat uw aankoopmakelaar voor u aan de slag. Uw makelaar opent de deuren naar woningaanbod dat volledig past bij uw zoekprofiel, wellicht nog niet eens op de markt is of een goed uitgewerkt renovatie- en financieel plan vereist. We kijken verder dan uw eigen zoekopdracht en zetten alles op alles om uw droomwoning voor u aan te kunnen kopen. Meerdere afspraken bij verschillende makelaars zijn niet nodig, Verra Makelaars ontzorgt. U bespaart tijd door slechts één keer uw wensen uit te leggen, en wij vinden voor u de best mogelijke opties. Uw aankoopmakelaar begeleidt u door het gehele koopproces, gaat met u mee naar bezichtigingen en is te allen tijde bereikbaar voor vragen en overleg. Bij het ondertekenen van de koopovereenkomst bent u verzekerd van de meest gunstige aankoopvoorwaarden voor uw nieuwe woning.

In acht stappen verhuizen

Het aankoopproces

Kennismaken

Maak kennis met uw aankoopmakelaar. We bespreken de mogelijkheden, uw huidige situatie en beantwoorden uw vragen.

Zoekprofiel

Met al uw woonwensen en -eisen gaan wij op zoek naar geschikte woningen in het zoekgebied. Op en ‘buiten’ de markt om. 

Bezichtigen

Uw aankoopspecialist gaat mee naar de bezichtigingen. We kijken met een kritisch oog en wijzen u op voor- en nadelen van de woning en locatie.

Onderzoek

We kijken kritisch naar het dossier, juridische en technische zaken en adviseren over de prijs en biedingsstrategie.

Onderhandelingen

Droomwoning gevonden? Wij voeren voor u de onderhandelingen met de verkopende partij. Altijd in overleg met u. 

Koopovereenkomst

Voor u de koopovereenkomst ondertekent, controleren we deze en nemen we deze met u door op onduidelijkheden.

Inspecties en sleutels

Voor de sleuteloverdracht bij de notaris gaan we met u mee naar de inspectie voor oplevering. Daarna ontvangt u de sleutels van uw nieuwe woning!

Verhuizen

Heeft u nog vragen over de woning of praktische zaken als gas, water en licht aanvragen? Aarzel niet om contact op te nemen met uw makelaar.

reviews carrousel

Tevreden klanten

MOOIE BEOORDELINGEN

We had good service from Verra. They were responsive and informative. The sale went through quickly and efficiently.

Een funda gebruiker - selling

Wij hebben een goede ervaring met VERRA bij de verhuur van onze woning. Het team is vriendelijk en professioneel waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de klant. De medewerkers van het kantoor zijn goed te bereiken, zowel telefonisch als per mail, en vragen worden vlot en volledig beantwoord.

Harry Moreel - letting

Being new to the country, we (me and my wife) defintely were no accustomed to the purchase process of properties in NL. Niek from Verra Makelaars was extremely helpful by guiding us carefully through out the process. Although timelines were a challanege but Niek really perservered in finding us a home quickly. Excellent service!

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - buying

I was unable to easily view houses due to work restrictions. Niek at Verra was able to work miracles around my very restrictive schedule. Not only did he offer to view on my behalf, but he was able to get appointments outside of the scheduled appointment. He was flexible, took the time to understand my needs and was able to provide solid advice on the final bidding process.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - buying

Iwan Post van Verra heeft ons goed geholpen met het bezichtigen en beoordelen van verschillende panden. Zijn inzichten over ieder pand waren erg behulpzaam om te oordelen of de locatie, prijs en staat van het pand in orde waren. Uiteindelijk voor deze woning gekozen waar nog veel werk aan verricht moest worden, maar Iwan heeft geholpen om daar ook een gepaste prijs voor te bieden waardoor we genoeg budget overhielden voor de verbouwing.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - buying

Huisvesting in Nederland

Voor expats

Schakel Verra Makelaars in voor een concrete en vlotte aankoopopdracht voor uzelf of voor één van uw medewerkers. We gaan ook met deze dienst een stukje verder dan een gewone makelaar. We houden in ons achterhoofd dat internationale klanten de taal en gebruikelijke gang van zaken niet machtig zijn, bepaalde trajecten en verplichtingen niet kennen en het netwerk van taxateurs, bouwkundigen en aannemers niet hebben. Onze makelaars zorgen ervoor dat expats binnen no-time een geschikte woning hebben gevonden en zich kunnen settelen in hun nieuwe stad. We beantwoorden vragen, adviseren over faciliteiten en praktische en administratieve zaken als inschrijvingen, bankrekeningen en internationale scholen. Ons team van specialisten heeft ruime ervaring in het begeleiden van bedrijven bij het plaatsen van één tot meerdere werknemers en hun families.

Neem contact op

Lees meer

Thuis in een uitgebreid werkgebied

Onze vestigingen

Met onze drie kantoren in het populaire en prestigieuze Statenkwartier van Den Haag en het bruisende centrum van Rotterdam is Verra Makelaars actief in een zeer ruim werkgebied. Onze makelaars kennen de wijken en buurten op hun duimpje en beschikken over alle nodige lokale kennis. Door het internationale karakter van de beide steden en omgeving verhuren of verkopen wij regelmatig woningen aan expats en locals.

Neem contact met ons op. Naast professioneel zijn we ook heel aardig!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms