visual

beheer

Verra Makelaars staat voor u klaar bij het beheren van huizen en vastgoedbeleggingen op een persoonlijk en betrokken manier. Het volledig ontzorgen van de woningeigenaar en huurder staan centraal. Een blije huurder is immers een blije verhuurder.

Maak een afspraak

beheer 1

Uw vastgoed in goede handen

Met onze jarenlange ervaring in het vastgoedbeheer en het verhuren van woningen aan een internationale doelgroep kunnen wij u de beste oplossing voor uw vastgoed bieden. Expats en internationale young professionals zijn graag geziene huurders. Deze koppels of gezinnen zijn vaak nette en betrouwbare tijdelijke bewoners die veel zorg besteden aan hun nieuwe woning. Onze vastgoedspecialisten bieden alle vormen van beheer en communicatie met de huurder in één overzichtelijk product. Het technische, financiële en administratieve beheer wordt volledig overzien. Een sterke vertrouwensband vinden we erg belangrijk. Bij Verra Makelaars staat u niet in de wacht, maar wordt u telkens door dezelfde expert geholpen. Zowel u als de huurder hebben één aanspreekpunt en zijn altijd op de hoogte van de stand van zaken rond de woning. Wij maken gebruik van een professioneel administratief beheersysteem, hebben zeven dagen per week een technisch team paraat staan en volgen alle aanvragen snel en efficiënt op. Uw team van vastgoedbeheerders en binnendienst collega’s staan voor u klaar met vragen of voor overleg.

Naar het buitenland

Alles goed geregeld

Wanneer u tijdelijk of voor langere tijd naar het buitenland vertrekt, is uw woning bij Verra Makelaars in goede handen. Om het onderhoud en de verzorging van de woning, het contact met de huurders en alle praktische vragen hoeft u zich geen zorgen meer te maken tijdens uw verblijf in het buitenland. Door ons uitgebreide netwerk van bedrijven en expats vinden wij altijd een geschikte en betrouwbare huurder voor uw woning. U als woningeigenaar bent ervan verzekerd dat uw woning in goede staat behouden blijft en dat deze wordt bewoond door een betrouwbare (tijdelijke) huurder.

Neem contact op

Lees meer

Thuis in een uitgebreid werkgebied

Onze vestigingen

Met onze drie kantoren in het populaire en prestigieuze Statenkwartier van Den Haag en het bruisende centrum van Rotterdam is Verra Makelaars actief in een zeer ruim werkgebied. Onze makelaars kennen de wijken en buurten op hun duimpje en beschikken over alle nodige lokale kennis. Door het internationale karakter van de beide steden en omgeving verhuren of verkopen wij regelmatig woningen aan expats en locals.

Neem contact met ons op. Naast professioneel zijn we ook heel aardig!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms