visual

Verhuur

Verra ontzorgt u als verhuurder in het gehele verhuurproces. Vertrek u (tijdelijk) naar het buitenland en wilt u uw woning verhuren expats? Verra zorgt ervoor dat uw woning netjes bewoond wordt en uw vaste lasten worden gedekt. Ook voor vastgoedbeleggers zorgt Verra voor een betrouwbare huurder en een goed rendement.

Maak een afspraak

verhuur 1

uw woning verhuren

Vertrouw uw woning toe aan de professionele en betrokken verhuurspecialisten van Verra Makelaars. Wanneer u zelf voor bepaalde tijd naar het buitenland verhuist, biedt tijdelijke verhuur een ideale uitkomst. De toegewijde teams van Verra Makelaars presenteren uw woning op alle bekende kanalen (Pararius, Funda, de website en social media van Verra Makelaars) en verspreiden uw woning binnen het netwerk van collega-makelaars en grote internationale bedrijven die op zoek zijn naar passende huisvesting voor expats in Nederland. Van kennismaking tot sleuteloverdracht aan de nieuwe huurder staat uw verhuurmakelaar van Verra Makelaars voor u klaar met advies en begeleiding waar nodig. Verra Makelaars zorgt voor een gedegen en juridisch correcte huurovereenkomst zodat u als verhuurder sterk in uw schoenen staat. Volledig ontzorgd uw woning verhuren? Ook het beheer van uw verhuurde woning is bij Verra Makelaars in capabele handen.

In acht stappen verhuren 

Het verhuurproces

Kennismaken

Maak in uw woning kennis met uw verhuurspecialist. We bespreken de mogelijkheden en beantwoorden uw vragen.

Onderzoek

We zetten voor u de mogelijkheden en eventuele regelgeving op een rij en adviseren over de huurprijs. 

Presentatie

De woningpresentatie bestaat uit professionele fotografie en een uitgebreide woningbrochure met alle informatie. 

Bezichtigen

Bezichtigingen worden in overleg gepland en vinden plaats onder begeleiding van de verhuurmakelaar.

Concept huurvoorwaarden

We screenen de potentiële huurder met een inkomenscheck en profielschets. De beste huurder stellen we aan u voor.

Huurovereenkomst 

Voor u de huurovereenkomst ondertekent, controleren we deze en nemen we deze met u door. 

Inspecties en sleutels

Bij de sleuteloverdracht begeleiden wij de inspectie voor oplevering. Beide partijen ontvangen het uitgebreide rapport met foto’s en meterstanden.

Vastgoedbeheer 

Na incheck kunt u kiezen voor vastgoedbeheer van Verra Makelaars. Zo wordt u volledig ontzorgd, heeft u geen omkijken naar de woning en heeft de huurder een vast aanspreekpunt.

reviews carrousel

Tevreden klanten

MOOIE BEOORDELINGEN

We had good service from Verra. They were responsive and informative. The sale went through quickly and efficiently.

Een funda gebruiker - selling

Wij hebben een goede ervaring met VERRA bij de verhuur van onze woning. Het team is vriendelijk en professioneel waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de klant. De medewerkers van het kantoor zijn goed te bereiken, zowel telefonisch als per mail, en vragen worden vlot en volledig beantwoord.

Harry Moreel - letting

Being new to the country, we (me and my wife) defintely were no accustomed to the purchase process of properties in NL. Niek from Verra Makelaars was extremely helpful by guiding us carefully through out the process. Although timelines were a challanege but Niek really perservered in finding us a home quickly. Excellent service!

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - buying

I was unable to easily view houses due to work restrictions. Niek at Verra was able to work miracles around my very restrictive schedule. Not only did he offer to view on my behalf, but he was able to get appointments outside of the scheduled appointment. He was flexible, took the time to understand my needs and was able to provide solid advice on the final bidding process.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - buying

Iwan Post van Verra heeft ons goed geholpen met het bezichtigen en beoordelen van verschillende panden. Zijn inzichten over ieder pand waren erg behulpzaam om te oordelen of de locatie, prijs en staat van het pand in orde waren. Uiteindelijk voor deze woning gekozen waar nog veel werk aan verricht moest worden, maar Iwan heeft geholpen om daar ook een gepaste prijs voor te bieden waardoor we genoeg budget overhielden voor de verbouwing.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - buying

Vastgoedbeleggingen 

Een goede oplossing

Verra Makelaars heeft jarenlange ervaring in succesvolle begeleiding van vastgoedbeleggers in Den Haag, Leiden, Rotterdam en omgeving. Doordat we alle disciplines in huis hebben kunnen we de koop van het vastgoed goed matchen met de vraag op de markt. Omdat we een expat specialist zijn, weten we alles over wat deze doelgroep precies verwacht. We kunnen u adviseren over de eventuele huurprijs, of de woning gemeubileerd moet worden tot aan het helpen met het verbouwen en/of stylen van de woning. Nadat we de woning voor u hebben aangekocht kunnen we de woning bovendien voor u verhuren en beheren. Op die manier heeft u van het begin af aan geen enkele zorgen en worden alle benodigde werkzaamheden door Verra Makelaars uit handen genomen. U heeft geen omkijken naar het beheer van de woning, deze wordt bewoond door een betrouwbare huurder en u ontvangt een prettig rendement op deze vorm van beleggen.

Neem contact op

Lees meer

Leer de omgeving kennen

Onze vestigingen

Met onze drie kantoren in het populaire en prestigieuze Statenkwartier van Den Haag en het bruisende centrum van Rotterdam is Verra Makelaars actief in een zeer ruim werkgebied. Onze makelaars kennen de wijken en buurten op hun duimpje en beschikken over alle nodige lokale kennis. Door het internationale karakter van de beide steden en omgeving verhuren of verkopen wij regelmatig woningen aan expats en locals.

Neem contact met ons op. Naast professioneel zijn we ook heel aardig!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms