Werken bij verra makelaars

Verra Makelaars is de vastgoedspecialist met twee makelaarskantoren in Den Haag en in Rotterdam. Van een succesvolle verkoop tot een snelle aankoop, en van het tijdelijk verhuren van woningen voor particulieren tot een zorgeloos beheertraject van onroerend goed. Wij zijn een ervaren en betrouwbare partner in het hogere segment voor locals en expats in Rotterdam, Den Haag en omstreken. Ben jij op zoek naar een dynamisch team en een nieuwe uitdaging in het vastgoed? Kom eens kennismaken!

Bekijk de openstaande vacatures

Vacatures

Wij zoeken...

Jou! Of je nu solliciteert op een openstaande vacature of dat je een open sollicitatie indient. We zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten om onze teams in Rotterdam en Den Haag te versterken. Benieuwd naar de mogelijkheden tot een loopbaan bij Verra Makelaars? Neem direct contact met ons op. 

Maak kennis met

jouw nieuwe collega's

We kunnen natuurlijk honderduit vertellen over onze kantoren en de leuke dingen die we op dagelijkse basis ondernemen, maar liever laten we jouw toekomstie collega's je overtuigen. Wat vinden zij het leukste aan hun dagelijkse werkzaamheden bij Verra Makelaars? 

Joshua Holsnijders

Joshua Holsnijders

De collega’s zijn heel gezellig, je hebt veel lol, je leert veel en je hebt mogelijkheden om door te groeien. Ofwel, dit zou voor mijzelf alles zijn wat ik zoek in een baan dus ik verwacht ook dat ik hier ook zeker nog een hele tijd werkzaam zal zijn!

Ashley Dreves

Ashley Dreves

Naast hard werken is er bij Verra altijd ruimte voor plezier op de werkvloer. We zijn een hecht team waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Niek en Martijn bieden je kansen te groeien als persoon maar ook in de loopbaan.

Melissa Jasperse

Melissa Jasperse

Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling van de werkzaamheden, het vele contact met huurders wat voornamelijk expats zijn en mijn collega’s. Wij zijn een hecht en gezellig team waar je zeker op kan bouwen.

Solliciteer direct, voeg jouw CV en motivatiebrief toe en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms