visual

verkoop

Een woning verkopen is een complexe aangelegenheid die een intensieve en precieze aanpak vereist. Bent u zelf op zoek naar een nieuwe woning, vertrekt u naar het buitenland of heeft u een andere reden voor verkoop? Onze verkoopmakelaars bieden verkoopbegeleiding en advies op maat.

Maak een afspraak

verkoop 1

Een woning verkopen

Met een verkoopopdracht bij één van de makelaarskantoren van Verra Makelaars wordt u volledig ontzorgd. Eén van onze unique selling points is onze marketingstrategie: we vinden de presentatie van de woning het allerbelangrijkst. Door onze sterke positionering en expertise binnen het expat-segment zullen wij bovendien vlot de juiste doelgroep van kopers kunnen aanspreken. De marketing van uw pand zal volledig afgestemd worden op deze doelgroep. We werken met verkoopstylisten en geven concreet advies om dat muurtje te schilderen of de indeling van het meubilair te veranderen om de best mogelijke impressie van de ruimte te geven. We zijn van mening dat iedereen een pand kan verkopen, maar Verra Makelaars zet graag die extra stap bij voor het maximale resultaat. We verzorgen een professionele presentatie op alle bekende nationale en internationale kanalen, verwerken bijkomende documenten en correspondentie in twee talen en uw woning wordt verspreid binnen het netwerk van collega-makelaars en grote internationale bedrijven die op zoek zijn naar passende huisvesting voor expats in Nederland. Tijdens het gehele traject staan uw makelaar en bijbehorend commercieel team paraat voor vragen en overleg. Heldere afspraken en persoonlijke aandacht, dat is waar u vanuit mag gaan.

In negen stappen verkopen

Het verkoopproces

Kennismaken

Maak kennis met uw verkoopmakelaar. We nemen de woning op, bespreken de mogelijkheden en beantwoorden uw vragen zodat u weet wat u te wachten staat.

In verkoopname

We geven eventuele tips voor de presentatie van de woning en bieden een op maat gemaakt verkoopplan voor de te hanteren vraagprijs, marketing, doorlooptijd en potentiële opbrengst.

Presentatie

De woningpresentatie wordt verzorgd door een professionele fotograaf, videograaf en verkoopstylist. Met de fotografie, plattegronden en uitgebreide woningbrochure bereiken we de juiste doelgroep.

Bezichtigen

Bezichtigingen worden in overleg gepland en vinden altijd plaats onder begeleiding van uw verkoopmakelaar. De geïnteresseerden krijgen alle ruimte en tijd om de woning goed in zich op te nemen. 

Onderhandelingen

Bij biedingen bespreken we met u een onderhandelingsstrategie voordat wij voor u de onderhandelingen met de geïnteresseerde partij voeren. Biedingen en reacties worden altijd met u overlegd.  

Koopovereenkomst

Wij ontvangen de informatie van de koper, controleren deze en maken de koopovereenkomst en bijbehorende documenten in twee talen op. Voor u deze ondertekent, nemen we deze door op onduidelijkheden.  

Inspecties en sleutels

Bij de laatste inspectie verzorgen wij een uitgebreid rapport met foto’s en meterstanden. Vervolgens gaan wij met u mee naar de notaris voor de sleuteloverdracht. Uw woning is officieel verkocht. 

Aftercare 

Bij vragen en praktische zaken blijft uw verkoopmakelaar altijd bereikbaar. Ook na de overdracht.

Verhuizen?

Heeft u een nieuwe woning op het oog, vertrekt u naar het buitenland of wilt u een nieuwbouwwoning aankopen? Wat uw wensen ook zijn, wij zijn bereikbaar.  

reviews carrousel

Tevreden klanten

MOOIE BEOORDELINGEN

We had good service from Verra. They were responsive and informative. The sale went through quickly and efficiently.

Een funda gebruiker - selling

Wij hebben een goede ervaring met VERRA bij de verhuur van onze woning. Het team is vriendelijk en professioneel waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de klant. De medewerkers van het kantoor zijn goed te bereiken, zowel telefonisch als per mail, en vragen worden vlot en volledig beantwoord.

Harry Moreel - letting

Being new to the country, we (me and my wife) defintely were no accustomed to the purchase process of properties in NL. Niek from Verra Makelaars was extremely helpful by guiding us carefully through out the process. Although timelines were a challanege but Niek really perservered in finding us a home quickly. Excellent service!

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - buying

I was unable to easily view houses due to work restrictions. Niek at Verra was able to work miracles around my very restrictive schedule. Not only did he offer to view on my behalf, but he was able to get appointments outside of the scheduled appointment. He was flexible, took the time to understand my needs and was able to provide solid advice on the final bidding process.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - buying

Iwan Post van Verra heeft ons goed geholpen met het bezichtigen en beoordelen van verschillende panden. Zijn inzichten over ieder pand waren erg behulpzaam om te oordelen of de locatie, prijs en staat van het pand in orde waren. Uiteindelijk voor deze woning gekozen waar nog veel werk aan verricht moest worden, maar Iwan heeft geholpen om daar ook een gepaste prijs voor te bieden waardoor we genoeg budget overhielden voor de verbouwing.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) - buying

Uw vastgoedspecialist

Over Verra Makelaars

Al vanaf 2008 zijn de teams van Verra Makelaars een vertrouwd gezicht op de huizenmarkt van Rotterdam, Den Haag en omstreken. Onze makelaars hebben ervaring op de Nederlandse vastgoedmarkt, maar bieden ook de nodige handvatten aan expats en families die van over de hele wereld naar grote steden als Rotterdam of Den Haag komen voor hun werk. Op beide kantoren treft u hoogopgeleide en ervaren collega’s die volledig thuis zijn in hun werkgebied. Ze bieden u de kennis en ervaring die voor uw situatie relevant zijn en stippelen hiermee voor u het traject tot succesvolle verkoop, aankoop, verhuur of aanhuur uit. Bovenal treft u altijd hetzelfde team van makelaars en binnendienstmedewerkers gedurende het traject. U bent geen nummer, maar een gewaardeerde klant voor wie wij door het vuur gaan.

Neem contact op

Lees meer

Thuis in een uitgebreid werkgebied

Onze vestigingen

Met onze drie kantoren in het populaire en prestigieuze Statenkwartier van Den Haag en het bruisende centrum van Rotterdam is Verra Makelaars actief in een zeer ruim werkgebied. Onze makelaars kennen de wijken en buurten op hun duimpje en beschikken over alle nodige lokale kennis. Door het internationale karakter van de beide steden en omgeving verhuren of verkopen wij regelmatig woningen aan expats en locals.

Neem contact met ons op. Naast professioneel zijn we ook heel aardig!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms