visual

Verra Makelaars opent nieuw kantoor in Hillegersberg

Op vrijdag 1 maart is het zo ver: dan openen we ons nieuwe kantoor in Hillegersberg! Deze 3e VERRA vestiging is te vinden aan de sfeervolle Weissenbruchlaan, middenin het bruisende winkelgebied van het dorp. De keuze voor deze nieuwe locatie was al snel gemaakt: vanuit dit centrale hoekpand kan ons team nóg beter opereren in een belangrijk deel van ons servicegebied.

New office

We zijn ervan overtuigd dat deze uitbreiding onze aanwezigheid in de regio versterkt en kansen biedt om onze service in Rotterdam te verbeteren. Het nieuwe kantoor is immers gelegen dichtbij de Internationale School in Hillegersberg, een plek waar al veel van onze (expat)klanten zich bewegen. Vanaf 1 maart vindt u van maandag tot en met zaterdag een team van 7 vastgoedprofessionals aan de Weissenbruchlaan. Zij helpen u vanuit deze nieuwe locatie met het vinden van de juiste oplossingen voor al uw vragen rondom vastgoed. 

Een toegankelijk hoekpand

Ons nieuwe kantoor is niet zomaar een kantoor. Het is een lichte en open ruimte, gelegen in een toegankelijk hoekpand met uitzicht op de Bergse Voorplas. Kom dus vooral een keer langs voor een vrijblijvend advies, vastgoedvraagstuk of gewoon een kop koffie!