visual

Verhuizen naar het buitenland

Wanneer u naar het buitenland vertrekt, of deze wens koestert, dan staat u een hele onderneming te wachten. De vastgoedadviseurs van Verra Makelaars beantwoorden al uw vragen en kijken met u mee naar de mogelijkheden en onze bijpassende diensten. Er is waarschijnlijk meer mogelijk dan u denkt.

Neem contact op

verhuizen-naar-het-buitenland

Verhuren of toch verkopen?

Een woning is een mooi, maar kostbaar bezit. Wanneer u zelf voor langere tijd niet in uw woning in Nederland zal verblijven, dan is het wijs om om tafel te gaan met een ervaren adviseur die met u uw mogelijkheden doorneemt. Een leegstaande woning brengt risico’s met zich mee, evenals doorlopende kosten aan de woning. Bij het verkopen van de woning heeft u de zekerheid en wellicht een mooie overwaarde om te investeren in uw plannen in het buitenland. Daar tegenover staan de voordelen van het aanhouden en verhuren van de woning. Zo weet u dat u bij terugkomst altijd kunt terugkeren naar de woning en kan de verhuur van de woning een mooi rendement opleveren in de tussentijd. Voordat u aan uw internationale avontuur begint, moeten ook het kostenplaatje en alle juridische details voor u inzichtelijk zijn. We bespreken de voor- en nadelen van verhuur, vertellen u alles over onze vastgoedbeheer services en/of bepalen met u het ideale moment om de woning voor verkoop op de markt te brengen. Onze makelaars hebben ruime ervaring met het vinden van dé oplossing die past bij uw situatie.

Weten waar u goed aan doet

diensten

Uw woning in Nederland onbeheerd achterlaten is geen optie, maar welke oplossing past bij uw wensen en situatie? Onze dienstverlening passen we aan op de wensen van de klant. Wat kunnen we voor u betekenen?

Bekijk alle diensten

Thuis in een uitgebreid werkgebied

Onze vestigingen

Met onze drie kantoren in het populaire en prestigieuze Statenkwartier van Den Haag en het bruisende centrum van Rotterdam is Verra Makelaars actief in een zeer ruim werkgebied. Onze makelaars kennen de wijken en buurten op hun duimpje en beschikken over alle nodige lokale kennis. Door het internationale karakter van de beide steden en omgeving verhuren of verkopen wij regelmatig woningen aan expats en locals.

Neem contact met ons op. Naast professioneel zijn we ook heel aardig!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms