visual

Den Haag

bloemenbuurt

Bloemenbuurt is erg groen. Er is een groot groen gebied langs de Segbroeklaan, met de Haagse Beek en wandelpaden. En voor een wandeling in de duinen hoef je niet ver te gaan. De wijk maakt deel uit van de Bomen- en Bloemenbuurt. Het is de perfecte buurt voor alleenstaanden en jonge gezinnen.

bloemenbuurt 1

Groen, rustig, divers

De Bomen en Bloemenbuurt kwam als een van de zwaar getroffen wijken uit de oorlog. Een plan voor wederopbouw werd door de Hilversumse architect W.M. Dudok gemaakt. De oude
wijken hadden volgens hem hier en daar wel de bekoring van weelde en openheid, maar hij vond ze ronduit saai. Het waren in zijn ogen vlakke, eentonige wijken, zonder variatie. Er is hier een grote diversiteit aan huizen qua grootte en prijsklasse. In de wijk woont van alles door elkaar. Van middeninkomens tot rijkere gezinnen, van authentieke Hagenees tot expat en van jong tot oud. De verbinding met het stadscentrum van Den Haag is prima en er is genoeg parkeerplaats. De nabije omgeving is heel compleet. De Frederik Hendriklaan in het Statenkwartier is binnen handbereik voor een uitgebreid assortiment aan winkels en restaurants, naast de mogelijkheden voor de dagelijkse boodschappen in de omgeving. Op zoek naar een nieuwe (tijdelijke) woning rondom het centrum van Den Haag? Neem contact op met ons Verra Makelaarskantoor in Den Haag voor meer informatie over onze diensten in de Bomen- en Bloemenbuurt.

Straat weergave
Kaart weergave
Straat weergave
Kaart weergave
5 min
10 min
15 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
5 min.
10 min.
15 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Verwijder resultaten
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wil tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Verwijder resultaten
Toon resultaten