visual

Den Haag

scheveningen

Scheveningen is een levendige wijk met duinen, stranden en de zee op loopafstand. Dit oude vissersdorpje bestaat voor een deel uit oude op elkaar gebouwde hofjes en voor deel uit moderne appartementen.

scheveningen 1

Duinen, historisch, levendig

Iedereen kent scheveningen als die ene plaats met een strand, maar er is zoveel meer te ontdekken. Deze wijk is verdeeld in 3 gebieden: de Haven, het dorp en het bad. De haven is een van de oudste delen van Scheveningen. Hier kunt u elke dag verse vis halen en een beeld krijgen van hoe het hier vroeger was. In het dorp bevindt zich de meeste historische winkelstraat van Scheveningen. U vindt hier leuke café’s, heerlijke restaurants en veel kleine winkels. Het bad bestaat de recentelijk gerenoveerde boulevard, het bekend Kurhaus, een bioscoop en het circus theater. Dit wordt ook wel het toeristische gedeelte genoemd.
Verder staat Scheveningen natuurlijk bekend om het strand en de duinen. Perfecte plek om samen met de familie een wandeling te maken of om lekker uit te rusten op het strand. Voor de echte adrenaline liefhebbers kunt u op het strand surflessen nemen. Neem uw kinderen een dagje mee naar het strand voor een dagje zwemmen of zandkastelen bouwen.
Scheveningen grenst aan een aantal mooie parken waaronder de Scheveningse Bosje, het Westbroekpark en het Hubertuspark. Deze parken zijn perfecte voor de dagen dat u geen behoefte heeft in zon, zee en strand. Neem contact op met ons Verra Makelaarskantoor in Den Haag voor meer informatie over onze diensten in deze wijk en start uw zoektocht.  

Straat weergave
Satelliet weergave
Kaart weergave
5 min
10 min
15 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
5 min.
10 min.
15 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Verwijder resultaten
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wil tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Verwijder resultaten
Toon resultaten