visual

Den Haag

marlot

Marlot is een kleine, compacte, luxe woonbuurt met vooral grote villa’s, twee-onder-een-kapwoningen en een aantal appartementen. De woningen zijn zo gebouwd dat ze de buurt een chique uitstraling geven. Perfect voor families die houden van een nette buurt.

marlot 1

Chique, traditioneel, elegant

Deze wijk staat bekend voor zijn elegante, maar traditionele uiterlijk. Marlot is een van de duurste buurten van Den Haag en dat is te zien. De luxe villa’s en indrukwekkende architectuur geven de wijk een sierlijke uitstraling. De straten zijn breed met groene voortuinen aan beide kanten en er is duidelijk patroon in de bebouwing. De wijk is vooral populair onder families en expats.
Deze groene woonwijk beschikt over allemaal verschillende faciliteiten. Het overdekte centrum Mariahoeve is perfect voor uw dagelijkse boodschappen. In dit centrum bevindt zich ook een aantal speciaalzaken voor belangrijke gelegenheden.
Als u zin heeft in een rustgevende wandeling kunt u zo het Haagse Bos of het parkbos Marlot in lopen. De ideale plek voor een zomerse wandeling samen met uw familie of vrienden. Voor kinderen is het parkbos Marlot ideaal door de leuke bruggetjes en slingerende paden. De ligging ten opzichte van het centrum is ideaal. Met de fiets bent u binnen no-time in het centrum. Ook de ligging met het openbaar vervoer en de uitvalswegen is super. Neem contact op met ons Verra Makelaarskantoor in Den Haag voor meer informatie over onze diensten in deze wijk en start uw zoektocht. 

Straat weergave
Satelliet weergave
Kaart weergave
5 min
10 min
15 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
5 min.
10 min.
15 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Verwijder resultaten
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wil tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Verwijder resultaten
Toon resultaten