visual

verhuizen binnen nederland

Ook wanneer u reeds in Nederland woont, kan uw situatie veranderen. Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe woning in een meer geschikte locatie of door gezinsuitbreiding, of omdat uw huidige huurovereenkomst afloopt, dan staat Verra Makelaars voor u klaar.

Neem contact op

verhuizen-binnen-nederland

Een nieuwe zoektocht

Wanneer u, om wat voor reden dan ook, toe bent aan een nieuwe woonomgeving binnen Nederland, dan is de eerste stap altijd een gesprek met een makelaar. Wat ontbreekt er nu aan de huidige woonsituatie? Welke buurten, steden of regio’s voldoen aan uw vernieuwde wensen? Aan welke eisen moet uw nieuwe woning voldoen? Wat zijn de financiële mogelijkheden en wat is de juiste aanpak voor uw huidige woning? De makelaars van Verra Makelaars openen voor u de deuren naar een uitgebreid netwerk van professionele financiële partijen, collega-makelaars en eigen kennis en ervaring op de vastgoedmarkt. Uw makelaar ontzorgt in het gehele traject, van onderzoek tot de sleuteloverdracht. Met drie vestigingen in Rotterdam en Den Haag hebben wij alles in huis voor de verkoop of verhuur van uw huidige woning, gaan we met u op zoek naar uw nieuwe droomhuis en zorgen wij ervoor dat het financiële plaatje klopt. We onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en de echte aandacht voor u als klant. Bij ons geen automatische mails of vragenlijsten, maar een op maat gemaakte aanpak voor het beste resultaat.

Weten waar u goed aan doet

diensten

Verra Makelaars staat voor u klaar met een alles-in-één service die het beste bij u past. Onze dienstverlening passen we aan op de wensen van de klant. Wat kunnen we voor u betekenen?

Bekijk alle diensten

Neem contact met ons op. Naast professioneel zijn we ook heel aardig!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms