visual

Verhuizen naar Nederland

Een klein land met internationale allure. Waar moet u beginnen als u wilt verhuizen naar Nederland? Of u nu voor een tijdelijke professionele opdracht of voor een langere periode naar Nederland komt, of als ‘repatriate’ terugkeert, wij verzorgen een soepel verhuistraject en een fijne woonruimte.

Neem contact op

verhuizen-naar-nederland

Service op maat

Verra Makelaars zorgt voor een warm welkom in Nederland. We begrijpen als geen ander dat ieder land zijn eigen manieren en reglementen heeft en dat verhuizen naar een nieuw land al genoeg voeten in de aarde heeft. Wij zijn uw lokale en professionele partner voor, tijdens en lang na de verhuizing. We nemen de tijd voor iedere stap in het proces en geven u passend advies waar nodig. Verra Makelaars opent voor u de deuren naar een netwerk van voorzieningen en diensten, ingericht voor internationale klanten. Van de weloverwogen keuze tussen huren of direct aankopen, en van de beslissing tussen direct op zoek gaan naar een ‘vaste’ woning of eerste tijdelijke huisvesting combineren met een woning zoektocht op langere termijn. We zorgen ervoor dat u als expat binnen no-time geschikte huisvesting heeft gevonden en zich kan settelen in uw nieuwe stad. We kennen de steden en de buurten en maken u wegwijs in de omgeving tijdens onze huizentour. Verder beantwoorden we vragen, adviseren we over faciliteiten en praktische en administratieve zaken als inschrijvingen, bankrekeningen en internationale scholen. Vragen zoals waar de dichtstbijzijnde tramhalte of internationale school voor de kinderen zich bevindt, vinden wij niet meer dan normaal. Ons team van specialisten heeft ruime ervaring in het begeleiden van expats en families in Nederland. Verra Makelaars staat voor u klaar, ook nadat u de woning heeft betrokken.

Weten waar u goed aan doet

diensten

Of u nu op zoek bent naar een koopwoning, een huurwoning of huisvesting voor uw medewerkers. Onze dienstverlening passen we aan op de wensen van de klant. Wat kunnen we voor u betekenen?

Bekijk alle diensten

Neem contact met ons op. Naast professioneel zijn we ook heel aardig!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms